Новини

Январь Февраль Март Апрель Май Июнь
Июль Август Сентябрь Октябрь Ноябрь Декабрь

Випуск редакції 3.5 програми «BAS Управління торгівлею»

3.05.2024

З 02.05.2024 р. можливо придбання нової редакції 3.5 рішення «BAS Управління торгівлею» з наступними доповненнями до функціоналу:

  • Нова версія партіонного обліку 2.5, заснована на зміненій структурі даних.
  • Розподіл розрахунків на заборгованість і передоплату по розрахункових документах в режимі ведення взаєморозрахунків «Онлайн».
  • Механізми передачі та приймання товарів на відповідальне зберігання.
  • Сценарій з оформлення купівель запасів «невідфактуровані поставки»:

• оприбуткування запасів за вартістю, передбаченою договором;

• реєстрація прибуткових документів та корекція вартості запасів.

  • Незалежний розподіл витрат для цілей управлінського та регламентованого обліку.
  • Наскрізний облік за напрямами діяльності.
  • Змінне матеріальне планування, що забезпечує заміщення попереднього документа планування.
  • Нові документи планування «План залишків» і «План внутрішніх споживань».

ПОРЯДОК ПЕРЕХОДУ НА РЕДАКЦІЮ 3.5

Перехід на редакцію 3.5 здійснюється оновленням актуальної версії редакції 3.2, при цьому накопичені облікові дані повністю зберігаються.

Повний дистрибутив фінальної версії редакції 3.5 та дистрибутив переходу з актуальної версії редакції 3.2 доступні у сервісі «Оновлення програм» на сайті https://portal.bas-soft.eu.
Важливо! Перед переходом на редакцію 3.5 необхідно закрити попередні місяці та встановити у програмі дати заборони змін.

ПІДТРИМКА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕДАКЦІЇ 3.2

Зараз ніяких заяв щодо термінів підтримки редакції 3.2 програмного продукту «BAS Управління торгівлею» оголошувати не планується. Програмний продукт знаходиться на повній підтримці.

Надалі інформацію щодо термінів та обсягів підтримки редакції 3.2 планується оголосити окремим інформаційним листом, але попереджаємо заздалегідь, що цей термін підтримки складатиме не більше 1 (одного) року обмеженої підтримки з дати оголошення.
Рекомендуємо користувачам вже зараз переходити на нову редакцію програмного рішення «BAS Управління торгівлею», не чекаючи зняття з підтримки редакції 3.2. Це дозволить повністю використовувати функціональність сучасного програмного продукту!

Вартість:

Найменування Роздрібна
ціна, грн. з ПДВ
Business automation software for trade management 10 800
Комплект методичних матеріалів із використання систем автоматизації бізнесу для освітнього процесу (50) 4 200
Комплект методичних матеріалів із використання систем автоматизації бізнесу для освітнього процесу (20) 4 200

Отзыв о внедрении программного комплекса «1С:Управление производственным предприятием для Украины 8» в компании «Лукойл» (Одесса) Отзыв о внедрении регламентированного и бухгалтерского учета в компании «Винфорт» (Киев, Одесса) Отзыв о проекте IT-аудита в компании «Олдi» (Киев, Донецк, Житомир, Днепропетровск, Симферополь) Отзыв о проекте комплексной автоматизации в компании «Виола» (Запорожье) Отзыв о внедрении проекта комплексной автоматизации в компании «Пласке» (Одесса) Отзыв о внедрении проекта комплексной автоматизации в компании «Солнечная долина» (Одесса) Отзыв о внедрении программного комплекса «1С:Управление торговлей для Украины 8» в компании «Тумен» (Одесса) Отзыв о внедрении проекта автоматизации оперативного учета в компании «Эста Холдинг» (Донецк, Киев) Отзыв по обучению работе в программном комплексе ABIS-ISO сотрудников «Таврия-В» (Киев, Одесса, Николаев, Харьков, Львов и пр.)