Новини

Январь Февраль Март Апрель Май Июнь
Июль Август Сентябрь Октябрь Ноябрь Декабрь

Початок продажів базової версії програмного продукту «BAS Зарплата та Управління Персоналом»

10.04.2024

Початок продажів базової версії програмного продукту
«BAS Зарплата та Управління Персоналом»

Програмний продукт «BAS Зарплата та Управління Персоналом. Базова» дозволить невеликим підприємствам у комплексі автоматизувати задачі, пов’язані з розрахунком заробітної плати персоналу та реалізацією кадрової політики, з урахуванням вимог законодавства та реальної практики роботи підприємств України. У програмному продукті «BAS Зарплата та Управління Персоналом. Базова» підтримуються всі основні процеси управління персоналом, а також процеси кадрового обліку, розрахунку зарплати, обчислення податків, формування звітів і довідок в державні органи та соціальні фонди, планування витрат на оплату праці. Програмний продукт може успішно застосовуватися в службах управління персоналом та бухгалтеріях підприємств, а також в інших підрозділах, зацікавлених у ефективній організації роботи співробітників, для управління людськими ресурсами комерційних підприємств різного масштабу.

З 10.04.2024 р. в продажі програмний продукт:

Найменування ціна, грн. з ПДВ 20%
Business automation software for Payroll and HR management. Basic 4 200


ОБМЕЖЕННЯ БАЗОВОЇ ВЕРСІЇ
«BAS ЗАРПЛАТА ТА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ»
Базова версія програми має ряд обмежень в порівнянні з версією ПРОФ:

  • не підтримується ведення обліку діяльності кількох організацій в одній інформаційній базі;
  • одночасно з однією інформаційною базою може працювати тільки один користувач;
  • не підтримується зміна конфігурації, можна використовувати тільки типову конфігурацію і встановлювати її оновлення;
  • не підтримується робота в клієнт-серверному варіанті;
  • не підтримується робота розподілених інформаційних баз;
  • не підтримується СОМ-з’єднання і Automation-сервер;
  • не підтримується обмеження доступу на рівні запису;
  • не підтримується версіонування об’єктів;
  • не підтримуються сервісні можливості «органайзеру» — робота з електронною поштою, нотатками, нагадуваннями, задачами користувача тощо.

Якщо в організації виникне потреба ведення багатофірмового обліку в одній інформаційній базі, одночасній роботі користувачів або інші завдання, які не вирішуються в рамках обмежень базової версії, то в цьому випадку можна буде перейти на роботу з програмою версії ПРОФ, яка не має вказаних обмежень.

Отзыв о внедрении программного комплекса «1С:Управление производственным предприятием для Украины 8» в компании «Лукойл» (Одесса) Отзыв о внедрении регламентированного и бухгалтерского учета в компании «Винфорт» (Киев, Одесса) Отзыв о проекте IT-аудита в компании «Олдi» (Киев, Донецк, Житомир, Днепропетровск, Симферополь) Отзыв о проекте комплексной автоматизации в компании «Виола» (Запорожье) Отзыв о внедрении проекта комплексной автоматизации в компании «Пласке» (Одесса) Отзыв о внедрении проекта комплексной автоматизации в компании «Солнечная долина» (Одесса) Отзыв о внедрении программного комплекса «1С:Управление торговлей для Украины 8» в компании «Тумен» (Одесса) Отзыв о внедрении проекта автоматизации оперативного учета в компании «Эста Холдинг» (Донецк, Киев) Отзыв по обучению работе в программном комплексе ABIS-ISO сотрудников «Таврия-В» (Киев, Одесса, Николаев, Харьков, Львов и пр.)